Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Назва: | Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини |
Інші назви: | Innovative technologies of fish dishes using local raw materials |
Автори: | Ізмітяр, Олександр Анатолійович |
Теми: | інноваційні технології innovative technologies страви з риби fish dishes локальна сировина local raw materials шрот насіння льону flax seed meal шпинат spinach сенсорна оцінка sensory evaluation харчова цінність nutritional value собівартість cost |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Ізмітяр О. А. Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини Innovative technologies of fish dishes using local raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ізмітяр ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення страв з риби з використанням локальної сировини. Проаналізувавши існуючий асортимент рибних виробів з котлетної маси за основу подальших досліджень обрано рибні палички, адже вони володіють високими сенсорними показниками та ощадливою технологією приготування. За результатами досліджень локальної сировини для збагачення рецептури рибних страв зупинились на шроті насіння льону та шпинат. Для забезпечення якості розробленої продукції досліджено технологічні процеси приготування рибних паличок з локальною сировиною з можливістю використання системи НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість нової рибної страви з локальної сировиною, яка становить: 26,02 гривень. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
izmitiar_181.pdf | основний текст | 1.58 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.