Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Назва: Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини
Інші назви: Innovative technologies of fish dishes using local raw materials
Автори: Ізмітяр, Олександр Анатолійович
Теми: інноваційні технології
innovative technologies
страви з риби
fish dishes
локальна сировина
local raw materials
шрот насіння льону
flax seed meal
шпинат
spinach
сенсорна оцінка
sensory evaluation
харчова цінність
nutritional value
собівартість
cost
Дата публікації: 2024
Видавництво: Ізмітяр О. А. Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини  Innovative technologies of fish dishes using local raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ізмітяр ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення страв з риби з використанням локальної сировини. Проаналізувавши існуючий асортимент рибних виробів з котлетної маси за основу подальших досліджень обрано рибні палички, адже вони володіють високими сенсорними показниками та ощадливою технологією приготування. За результатами досліджень локальної сировини для збагачення рецептури рибних страв зупинились на шроті насіння льону та шпинат. Для забезпечення якості розробленої продукції досліджено технологічні процеси приготування рибних паличок з локальною сировиною з можливістю використання системи НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість нової рибної страви з локальної сировиною, яка становить: 26,02 гривень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
izmitiar_181.pdfосновний текст1.58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.