Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Название: Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини
Другие названия: Innovative technologies of fish dishes using local raw materials
Авторы: Ізмітяр, Олександр Анатолійович
Ключевые слова: інноваційні технології
innovative technologies
страви з риби
fish dishes
локальна сировина
local raw materials
шрот насіння льону
flax seed meal
шпинат
spinach
сенсорна оцінка
sensory evaluation
харчова цінність
nutritional value
собівартість
cost
Дата публикации: 2024
Издатель: Ізмітяр О. А. Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини  Innovative technologies of fish dishes using local raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ізмітяр ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с.
Аннотация: Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення страв з риби з використанням локальної сировини. Проаналізувавши існуючий асортимент рибних виробів з котлетної маси за основу подальших досліджень обрано рибні палички, адже вони володіють високими сенсорними показниками та ощадливою технологією приготування. За результатами досліджень локальної сировини для збагачення рецептури рибних страв зупинились на шроті насіння льону та шпинат. Для забезпечення якості розробленої продукції досліджено технологічні процеси приготування рибних паличок з локальною сировиною з можливістю використання системи НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість нової рибної страви з локальної сировиною, яка становить: 26,02 гривень.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
izmitiar_181.pdfосновний текст1.58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.