Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Title: | Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини |
Other Titles: | Innovative technologies of fish dishes using local raw materials |
Authors: | Ізмітяр, Олександр Анатолійович |
Keywords: | інноваційні технології innovative technologies страви з риби fish dishes локальна сировина local raw materials шрот насіння льону flax seed meal шпинат spinach сенсорна оцінка sensory evaluation харчова цінність nutritional value собівартість cost |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Ізмітяр О. А. Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини Innovative technologies of fish dishes using local raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ізмітяр ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с. |
Abstract: | Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення страв з риби з використанням локальної сировини. Проаналізувавши існуючий асортимент рибних виробів з котлетної маси за основу подальших досліджень обрано рибні палички, адже вони володіють високими сенсорними показниками та ощадливою технологією приготування. За результатами досліджень локальної сировини для збагачення рецептури рибних страв зупинились на шроті насіння льону та шпинат. Для забезпечення якості розробленої продукції досліджено технологічні процеси приготування рибних паличок з локальною сировиною з можливістю використання системи НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість нової рибної страви з локальної сировиною, яка становить: 26,02 гривень. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
izmitiar_181.pdf | основний текст | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.