Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Title: Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини
Other Titles: Innovative technologies of fish dishes using local raw materials
Authors: Ізмітяр, Олександр Анатолійович
Keywords: інноваційні технології
innovative technologies
страви з риби
fish dishes
локальна сировина
local raw materials
шрот насіння льону
flax seed meal
шпинат
spinach
сенсорна оцінка
sensory evaluation
харчова цінність
nutritional value
собівартість
cost
Issue Date: 2024
Publisher: Ізмітяр О. А. Інноваційні технології страв з риби з використанням локальної сировини  Innovative technologies of fish dishes using local raw materials : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ізмітяр ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 62 с.
Abstract: Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення страв з риби з використанням локальної сировини. Проаналізувавши існуючий асортимент рибних виробів з котлетної маси за основу подальших досліджень обрано рибні палички, адже вони володіють високими сенсорними показниками та ощадливою технологією приготування. За результатами досліджень локальної сировини для збагачення рецептури рибних страв зупинились на шроті насіння льону та шпинат. Для забезпечення якості розробленої продукції досліджено технологічні процеси приготування рибних паличок з локальною сировиною з можливістю використання системи НАССР. Для визначення ефективності розробленого проєкту, розраховано собівартість нової рибної страви з локальної сировиною, яка становить: 26,02 гривень.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2591
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
izmitiar_181.pdfосновний текст1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.