Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗавадовський, Андрій Русланович-
dc.date.accessioned2024-12-17T12:03:30Z-
dc.date.available2024-12-17T12:03:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2590-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб виробництва борошняного виробу – вареники «Поживні» до складу яких входить борошно з нуту та шрот насіння розторопші. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій борошняних виробів встановлено раціональну кількість добавок технології, розроблена рецептура та технологічна схема. На основі порівняльної характеристики контрольного та дослідного зразків борошняних виробів, зроблено висновок, що використання борошно з нуту та шрот насіння розторопші, дозволяє значно покращити їх харчову цінність, зокрема підвищити вміст харчових волокон. Оновлена рецептура борошняного виробу вареники «Поживні», дозволяє значно розширити асортимент борошняних виробів з покращеними біологічними та харчовими властивостями, що дозволяє його використовувати в харчуванні лікувально-оздоровчого характеру.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЗавадовський А. Р. Інноваційні технології борошняних виробів з підвішеним вмістом харчових волокон  Innovative technologies of flour products with suspended dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Р. Завадовський ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 60 с.uk_UK
dc.subjectборошняні виробиuk_UK
dc.subjectflour productsuk_UK
dc.subjectвареникиuk_UK
dc.subjectdumplingsuk_UK
dc.subjectборошно з нутуuk_UK
dc.subjectchickpea flouruk_UK
dc.subjectшрот насіння розторопшіuk_UK
dc.subjectthistle seed mealuk_UK
dc.subjectхарчові волокнаuk_UK
dc.subjectdietary fiberuk_UK
dc.titleІнноваційні технології борошняних виробів з підвішеним вмістом харчових волоконuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of flour products with suspended dietary fiber contentuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zavadovskii_181.pdfосновний текст903.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.