Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2590
Название: Інноваційні технології борошняних виробів з підвішеним вмістом харчових волокон
Другие названия: Innovative technologies of flour products with suspended dietary fiber content
Авторы: Завадовський, Андрій Русланович
Ключевые слова: борошняні вироби
flour products
вареники
dumplings
борошно з нуту
chickpea flour
шрот насіння розторопші
thistle seed meal
харчові волокна
dietary fiber
Дата публикации: 2024
Издатель: Завадовський А. Р. Інноваційні технології борошняних виробів з підвішеним вмістом харчових волокон  Innovative technologies of flour products with suspended dietary fiber content : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. Р. Завадовський ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 60 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб виробництва борошняного виробу – вареники «Поживні» до складу яких входить борошно з нуту та шрот насіння розторопші. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій борошняних виробів встановлено раціональну кількість добавок технології, розроблена рецептура та технологічна схема. На основі порівняльної характеристики контрольного та дослідного зразків борошняних виробів, зроблено висновок, що використання борошно з нуту та шрот насіння розторопші, дозволяє значно покращити їх харчову цінність, зокрема підвищити вміст харчових волокон. Оновлена рецептура борошняного виробу вареники «Поживні», дозволяє значно розширити асортимент борошняних виробів з покращеними біологічними та харчовими властивостями, що дозволяє його використовувати в харчуванні лікувально-оздоровчого характеру.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2590
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zavadovskii_181.pdfосновний текст903.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.