Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гайна, Віктор Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T10:11:15Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T10:11:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та розширення асортименту технології хлібобулочних виробів. Досліджено асортимент хлібобулочних виробів, на основі отриманих результатів були визначені базові рецептури для вдосконалення технології створення нових продуктів із врахуванням хімічного складу основної інноваційної сировини. Обґрунтовано доцільність використанням в технології паляниці горохового борошна та насіння кмину. Розроблено модельні композиції хлібобулочного виробу, досліджено його поживну цінність та органолептичні показники якості. Доведено, що використання горохового борошна та насіння кмину дозволяє підвищити вміст харчових волокон. Для мінімізації ризиків виникнення небезпечних чинників при виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон визначено критичні контрольні точки згідно системи НАССР та надано коригувальні дії. Здійснено розрахунок собівартості продукту-аналогу та удосконаленої технології, виявилось, що при зміні рецептурних інгредієнтів вартість хлібобулочного виробу з підвищеним вмістом харчових волокон скала 6,18 грн. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Гайна В. С. Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. С. Гайна ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с. | uk_UK |
dc.subject | удосконалення | uk_UK |
dc.subject | improvement | uk_UK |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UK |
dc.subject | bakery products | uk_UK |
dc.subject | паляниця | uk_UK |
dc.subject | loaf | uk_UK |
dc.subject | харчові волокна | uk_UK |
dc.subject | dietary fiber | uk_UK |
dc.subject | горохове борошно | uk_UK |
dc.subject | pea flour | uk_UK |
dc.subject | насіння кмину | uk_UK |
dc.subject | cumin seeds | uk_UK |
dc.subject | система НАССР | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.subject | собівартість | uk_UK |
dc.subject | cost | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
gaina_181.pdf | основний текст | 882.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.