Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГайна, Віктор Сергійович-
dc.date.accessioned2024-12-17T10:11:15Z-
dc.date.available2024-12-17T10:11:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та розширення асортименту технології хлібобулочних виробів. Досліджено асортимент хлібобулочних виробів, на основі отриманих результатів були визначені базові рецептури для вдосконалення технології створення нових продуктів із врахуванням хімічного складу основної інноваційної сировини. Обґрунтовано доцільність використанням в технології паляниці горохового борошна та насіння кмину. Розроблено модельні композиції хлібобулочного виробу, досліджено його поживну цінність та органолептичні показники якості. Доведено, що використання горохового борошна та насіння кмину дозволяє підвищити вміст харчових волокон. Для мінімізації ризиків виникнення небезпечних чинників при виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон визначено критичні контрольні точки згідно системи НАССР та надано коригувальні дії. Здійснено розрахунок собівартості продукту-аналогу та удосконаленої технології, виявилось, що при зміні рецептурних інгредієнтів вартість хлібобулочного виробу з підвищеним вмістом харчових волокон скала 6,18 грн.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГайна В. С. Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон  Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. С. Гайна ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с.uk_UK
dc.subjectудосконаленняuk_UK
dc.subjectimprovementuk_UK
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectbakery productsuk_UK
dc.subjectпаляницяuk_UK
dc.subjectloafuk_UK
dc.subjectхарчові волокнаuk_UK
dc.subjectdietary fiberuk_UK
dc.subjectгорохове борошноuk_UK
dc.subjectpea flouruk_UK
dc.subjectнасіння кминуuk_UK
dc.subjectcumin seedsuk_UK
dc.subjectсистема НАССРuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectсобівартістьuk_UK
dc.subjectcostuk_UK
dc.titleІнноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волоконuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies bakery products with a high content of dietary fiberuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gaina_181.pdfосновний текст882.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.