Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586
Назва: | Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон |
Інші назви: | Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber |
Автори: | Гайна, Віктор Сергійович |
Теми: | удосконалення improvement хлібобулочні вироби bakery products паляниця loaf харчові волокна dietary fiber горохове борошно pea flour насіння кмину cumin seeds система НАССР НАССР собівартість cost |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Гайна В. С. Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. С. Гайна ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та розширення асортименту технології хлібобулочних виробів. Досліджено асортимент хлібобулочних виробів, на основі отриманих результатів були визначені базові рецептури для вдосконалення технології створення нових продуктів із врахуванням хімічного складу основної інноваційної сировини. Обґрунтовано доцільність використанням в технології паляниці горохового борошна та насіння кмину. Розроблено модельні композиції хлібобулочного виробу, досліджено його поживну цінність та органолептичні показники якості. Доведено, що використання горохового борошна та насіння кмину дозволяє підвищити вміст харчових волокон. Для мінімізації ризиків виникнення небезпечних чинників при виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон визначено критичні контрольні точки згідно системи НАССР та надано коригувальні дії. Здійснено розрахунок собівартості продукту-аналогу та удосконаленої технології, виявилось, що при зміні рецептурних інгредієнтів вартість хлібобулочного виробу з підвищеним вмістом харчових волокон скала 6,18 грн. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gaina_181.pdf | основний текст | 882.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.