Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586
Название: | Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон |
Другие названия: | Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber |
Авторы: | Гайна, Віктор Сергійович |
Ключевые слова: | удосконалення improvement хлібобулочні вироби bakery products паляниця loaf харчові волокна dietary fiber горохове борошно pea flour насіння кмину cumin seeds система НАССР НАССР собівартість cost |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Гайна В. С. Інноваційні технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон Innovative technologies bakery products with a high content of dietary fiber : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. С. Гайна ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 61 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та розширення асортименту технології хлібобулочних виробів. Досліджено асортимент хлібобулочних виробів, на основі отриманих результатів були визначені базові рецептури для вдосконалення технології створення нових продуктів із врахуванням хімічного складу основної інноваційної сировини. Обґрунтовано доцільність використанням в технології паляниці горохового борошна та насіння кмину. Розроблено модельні композиції хлібобулочного виробу, досліджено його поживну цінність та органолептичні показники якості. Доведено, що використання горохового борошна та насіння кмину дозволяє підвищити вміст харчових волокон. Для мінімізації ризиків виникнення небезпечних чинників при виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон визначено критичні контрольні точки згідно системи НАССР та надано коригувальні дії. Здійснено розрахунок собівартості продукту-аналогу та удосконаленої технології, виявилось, що при зміні рецептурних інгредієнтів вартість хлібобулочного виробу з підвищеним вмістом харчових волокон скала 6,18 грн. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2586 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
gaina_181.pdf | основний текст | 882.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.