Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2585
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ватаман, Олександр Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T09:58:17Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T09:58:17Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2585 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проведено аналіз літератураних джерел, щодо покращення харчової цінності реструктурованих харчових продуктів. Визначено, що використання насіння конопель є перспективною сировиною, яка користується популярністю серед поціновувачів оздоровчого харчування. З метою покращення харчової цінності паштетут «М’ясний» розроблено модельно-харчові композиції із введеням насіння конопель в кількості 1%, 3%, 5%. На основі проведеної органолептичної оцінки якості та фізико-хімічних показників, визначено, що оптимальна кількість насіння конопель становить 3%. Оптимальну кількість бульойну визначено в межах 15%, що дозволяє отримати паштет з високими органолептичними показниками. На розроблений паштет «М’ясний» з насінням конопель розроблено технологічну схему, згідно якої, насіння конопель попередньо подрібнюють, гідратують та вводять під час подрібнення всіх інгредієнтів. Визначено критичні точки та складено план НАССР, який дозволяє отримати якісний продукт. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Ватаман О. А. Інноваційні технології реструктурованих харчових продуктів Innovative technologies of restructured food products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ватаман ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. | uk_UK |
dc.subject | реструктиризація | uk_UK |
dc.subject | restructuring | uk_UK |
dc.subject | м’ясний паштет | uk_UK |
dc.subject | meat pate | uk_UK |
dc.subject | насіння конопель | uk_UK |
dc.subject | hemp seeds | uk_UK |
dc.subject | органолептична оцінка якості | uk_UK |
dc.subject | organoleptic evaluation of quality | uk_UK |
dc.subject | технологічна схема | uk_UK |
dc.subject | technological scheme | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології реструктурованих харчових продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of restructured food products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vataman_181.pdf | основний текст | 685.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.