Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВатаман, Олександр Анатолійович-
dc.date.accessioned2024-12-17T09:58:17Z-
dc.date.available2024-12-17T09:58:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2585-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проведено аналіз літератураних джерел, щодо покращення харчової цінності реструктурованих харчових продуктів. Визначено, що використання насіння конопель є перспективною сировиною, яка користується популярністю серед поціновувачів оздоровчого харчування. З метою покращення харчової цінності паштетут «М’ясний» розроблено модельно-харчові композиції із введеням насіння конопель в кількості 1%, 3%, 5%. На основі проведеної органолептичної оцінки якості та фізико-хімічних показників, визначено, що оптимальна кількість насіння конопель становить 3%. Оптимальну кількість бульойну визначено в межах 15%, що дозволяє отримати паштет з високими органолептичними показниками. На розроблений паштет «М’ясний» з насінням конопель розроблено технологічну схему, згідно якої, насіння конопель попередньо подрібнюють, гідратують та вводять під час подрібнення всіх інгредієнтів. Визначено критичні точки та складено план НАССР, який дозволяє отримати якісний продукт.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВатаман О. А. Інноваційні технології реструктурованих харчових продуктів  Innovative technologies of restructured food products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ватаман ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.uk_UK
dc.subjectреструктиризаціяuk_UK
dc.subjectrestructuringuk_UK
dc.subjectм’ясний паштетuk_UK
dc.subjectmeat pateuk_UK
dc.subjectнасіння конопельuk_UK
dc.subjecthemp seedsuk_UK
dc.subjectорганолептична оцінка якостіuk_UK
dc.subjectorganoleptic evaluation of qualityuk_UK
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UK
dc.subjecttechnological schemeuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології реструктурованих харчових продуктівuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of restructured food productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vataman_181.pdfосновний текст685.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.