Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2585
Название: Інноваційні технології реструктурованих харчових продуктів
Другие названия: Innovative technologies of restructured food products
Авторы: Ватаман, Олександр Анатолійович
Ключевые слова: реструктиризація
restructuring
м’ясний паштет
meat pate
насіння конопель
hemp seeds
органолептична оцінка якості
organoleptic evaluation of quality
технологічна схема
technological scheme
НАССР
НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Ватаман О. А. Інноваційні технології реструктурованих харчових продуктів  Innovative technologies of restructured food products : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Ватаман ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі проведено аналіз літератураних джерел, щодо покращення харчової цінності реструктурованих харчових продуктів. Визначено, що використання насіння конопель є перспективною сировиною, яка користується популярністю серед поціновувачів оздоровчого харчування. З метою покращення харчової цінності паштетут «М’ясний» розроблено модельно-харчові композиції із введеням насіння конопель в кількості 1%, 3%, 5%. На основі проведеної органолептичної оцінки якості та фізико-хімічних показників, визначено, що оптимальна кількість насіння конопель становить 3%. Оптимальну кількість бульойну визначено в межах 15%, що дозволяє отримати паштет з високими органолептичними показниками. На розроблений паштет «М’ясний» з насінням конопель розроблено технологічну схему, згідно якої, насіння конопель попередньо подрібнюють, гідратують та вводять під час подрібнення всіх інгредієнтів. Визначено критичні точки та складено план НАССР, який дозволяє отримати якісний продукт.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2585
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vataman_181.pdfосновний текст685.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.