Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васьковський, Владислав Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T09:43:20Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T09:43:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584 | - |
dc.description.abstract | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів з використанням ізоляту горохового білка. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість ізоляту горохового білка в рецептурі хлібних паличок в кількості 6% від маси пшеничного борошна. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію хлбіних паличок з ізолятом горохового білка, досліджено вплив ізоляту на фізико-хімічні показники тіста, проведено порівняльну характеристику хімічного складу, на основі якої зроблено висновок про доцільність використання ізоляту горохового білка з метою покращення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Збільшення вмісту білка на 22,23%, дозволяє рекомендувати хлібобулочний виріб в харчуванні військовослужбовців не зважаючи на підвищену його вартість. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Васьковський В. О. Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. О. Васьковський ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с. | uk_UK |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UK |
dc.subject | bakery products | uk_UK |
dc.subject | хлібна паличка | uk_UK |
dc.subject | bread stick | uk_UK |
dc.subject | ізолят горохового білка | uk_UK |
dc.subject | pea protein isolate | uk_UK |
dc.subject | пшеничне борошно | uk_UK |
dc.subject | wheat flour | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vaskovskii_181.pdf | основний текст | 528.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.