Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВаськовський, Владислав Олександрович-
dc.date.accessioned2024-12-17T09:43:20Z-
dc.date.available2024-12-17T09:43:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584-
dc.description.abstractПри узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів з використанням ізоляту горохового білка. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість ізоляту горохового білка в рецептурі хлібних паличок в кількості 6% від маси пшеничного борошна. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію хлбіних паличок з ізолятом горохового білка, досліджено вплив ізоляту на фізико-хімічні показники тіста, проведено порівняльну характеристику хімічного складу, на основі якої зроблено висновок про доцільність використання ізоляту горохового білка з метою покращення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Збільшення вмісту білка на 22,23%, дозволяє рекомендувати хлібобулочний виріб в харчуванні військовослужбовців не зважаючи на підвищену його вартість.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВаськовський В. О. Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців  Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. О. Васьковський ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с.uk_UK
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectbakery productsuk_UK
dc.subjectхлібна паличкаuk_UK
dc.subjectbread stickuk_UK
dc.subjectізолят горохового білкаuk_UK
dc.subjectpea protein isolateuk_UK
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectwheat flouruk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.titleІнноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовцівuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personneluk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vaskovskii_181.pdfосновний текст528.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.