Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584
Назва: Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців
Інші назви: Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel
Автори: Васьковський, Владислав Олександрович
Теми: хлібобулочні вироби
bakery products
хлібна паличка
bread stick
ізолят горохового білка
pea protein isolate
пшеничне борошно
wheat flour
біологічна цінність
biological value
Дата публікації: 2024
Видавництво: Васьковський В. О. Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців  Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. О. Васьковський ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с.
Короткий огляд (реферат): При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів з використанням ізоляту горохового білка. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість ізоляту горохового білка в рецептурі хлібних паличок в кількості 6% від маси пшеничного борошна. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію хлбіних паличок з ізолятом горохового білка, досліджено вплив ізоляту на фізико-хімічні показники тіста, проведено порівняльну характеристику хімічного складу, на основі якої зроблено висновок про доцільність використання ізоляту горохового білка з метою покращення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Збільшення вмісту білка на 22,23%, дозволяє рекомендувати хлібобулочний виріб в харчуванні військовослужбовців не зважаючи на підвищену його вартість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vaskovskii_181.pdfосновний текст528.36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.