Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584
Назва: | Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців |
Інші назви: | Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel |
Автори: | Васьковський, Владислав Олександрович |
Теми: | хлібобулочні вироби bakery products хлібна паличка bread stick ізолят горохового білка pea protein isolate пшеничне борошно wheat flour біологічна цінність biological value |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Васьковський В. О. Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців Innovative technologies of protein-enriched bakery products for the nutrition of military personnel : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / В. О. Васьковський ; наук. кер. В. Ф. Кифяк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с. |
Короткий огляд (реферат): | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій хлібобулочних виробів з використанням ізоляту горохового білка. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій встановлено раціональну кількість ізоляту горохового білка в рецептурі хлібних паличок в кількості 6% від маси пшеничного борошна. За результатами проведених досліджень розроблено науковообґрунтовану технологію хлбіних паличок з ізолятом горохового білка, досліджено вплив ізоляту на фізико-хімічні показники тіста, проведено порівняльну характеристику хімічного складу, на основі якої зроблено висновок про доцільність використання ізоляту горохового білка з метою покращення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Збільшення вмісту білка на 22,23%, дозволяє рекомендувати хлібобулочний виріб в харчуванні військовослужбовців не зважаючи на підвищену його вартість. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2584 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vaskovskii_181.pdf | основний текст | 528.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.