Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБочарова, Наталія Юріївна-
dc.date.accessioned2024-12-17T09:21:22Z-
dc.date.available2024-12-17T09:21:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна». Об'єктом дослідження є технологія вафель безглютенових. Предметом дослідження є прісні тістові композиції, вафельний тістовий напівфабрикат з додаванням рисового та кукурудзяного борошна у різних концентраціях; випечений вафельний напівфабрикат. Мета кваліфікаційної роботи - теоретичне обґрунтування та розроблення рецептури та технології вафель безглютенових. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій вафель з використанням сировини рослинного та тваринного походження підвищеної харчової цінності. Цей аналіз визначив актуальність досліджень щодо удосконалення технології вафель безглютенових. Досліджено водопоглинальну здатність борошняних сумішей; вплив борошняних сумішей з рисового та кукурудзяного борошна у різних співвідношеннях на реологічні властивості вафельного тіста; розроблено технологію вафель безглютенових; проаналізований хімічний склад розроблених виробів та визначені органолептичні показники нової продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБочарова Н. Ю. Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна  Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. Ю. Бочарова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.uk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.subjectвафліuk_UK
dc.subjectwafflesuk_UK
dc.subjectкукурудзяне борошноuk_UK
dc.subjectcornflouruk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectрисове борошноuk_UK
dc.subjectrice flouruk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleІнноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошнаuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flouruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
bachorova_181.pdfосновний текст1.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.