Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бочарова, Наталія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T09:21:22Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T09:21:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна». Об'єктом дослідження є технологія вафель безглютенових. Предметом дослідження є прісні тістові композиції, вафельний тістовий напівфабрикат з додаванням рисового та кукурудзяного борошна у різних концентраціях; випечений вафельний напівфабрикат. Мета кваліфікаційної роботи - теоретичне обґрунтування та розроблення рецептури та технології вафель безглютенових. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій вафель з використанням сировини рослинного та тваринного походження підвищеної харчової цінності. Цей аналіз визначив актуальність досліджень щодо удосконалення технології вафель безглютенових. Досліджено водопоглинальну здатність борошняних сумішей; вплив борошняних сумішей з рисового та кукурудзяного борошна у різних співвідношеннях на реологічні властивості вафельного тіста; розроблено технологію вафель безглютенових; проаналізований хімічний склад розроблених виробів та визначені органолептичні показники нової продукції. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Бочарова Н. Ю. Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. Ю. Бочарова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. | uk_UK |
dc.subject | глютен | uk_UK |
dc.subject | gluten | uk_UK |
dc.subject | вафлі | uk_UK |
dc.subject | waffles | uk_UK |
dc.subject | кукурудзяне борошно | uk_UK |
dc.subject | cornflour | uk_UK |
dc.subject | рецептура | uk_UK |
dc.subject | recipe | uk_UK |
dc.subject | рисове борошно | uk_UK |
dc.subject | rice flour | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | celiac disease | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | nutritional value | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bachorova_181.pdf | основний текст | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.