Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583
Название: Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна
Другие названия: Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour
Авторы: Бочарова, Наталія Юріївна
Ключевые слова: глютен
gluten
вафлі
waffles
кукурудзяне борошно
cornflour
рецептура
recipe
рисове борошно
rice flour
целіакія
celiac disease
харчова цінність
nutritional value
Дата публикации: 2024
Издатель: Бочарова Н. Ю. Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна  Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. Ю. Бочарова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна». Об'єктом дослідження є технологія вафель безглютенових. Предметом дослідження є прісні тістові композиції, вафельний тістовий напівфабрикат з додаванням рисового та кукурудзяного борошна у різних концентраціях; випечений вафельний напівфабрикат. Мета кваліфікаційної роботи - теоретичне обґрунтування та розроблення рецептури та технології вафель безглютенових. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій вафель з використанням сировини рослинного та тваринного походження підвищеної харчової цінності. Цей аналіз визначив актуальність досліджень щодо удосконалення технології вафель безглютенових. Досліджено водопоглинальну здатність борошняних сумішей; вплив борошняних сумішей з рисового та кукурудзяного борошна у різних співвідношеннях на реологічні властивості вафельного тіста; розроблено технологію вафель безглютенових; проаналізований хімічний склад розроблених виробів та визначені органолептичні показники нової продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
bachorova_181.pdfосновний текст1.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.