Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583
Title: | Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна |
Other Titles: | Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour |
Authors: | Бочарова, Наталія Юріївна |
Keywords: | глютен gluten вафлі waffles кукурудзяне борошно cornflour рецептура recipe рисове борошно rice flour целіакія celiac disease харчова цінність nutritional value |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Бочарова Н. Ю. Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна Innovative technologies of gluten-free waffles using corn and rice flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. Ю. Бочарова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. |
Abstract: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна». Об'єктом дослідження є технологія вафель безглютенових. Предметом дослідження є прісні тістові композиції, вафельний тістовий напівфабрикат з додаванням рисового та кукурудзяного борошна у різних концентраціях; випечений вафельний напівфабрикат. Мета кваліфікаційної роботи - теоретичне обґрунтування та розроблення рецептури та технології вафель безглютенових. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій вафель з використанням сировини рослинного та тваринного походження підвищеної харчової цінності. Цей аналіз визначив актуальність досліджень щодо удосконалення технології вафель безглютенових. Досліджено водопоглинальну здатність борошняних сумішей; вплив борошняних сумішей з рисового та кукурудзяного борошна у різних співвідношеннях на реологічні властивості вафельного тіста; розроблено технологію вафель безглютенових; проаналізований хімічний склад розроблених виробів та визначені органолептичні показники нової продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2583 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bachorova_181.pdf | основний текст | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.