Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2582
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божек, Дмитро Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T09:07:49Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T09:07:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2582 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID- 19». Мета кваліфікаційної роботи: теоретичне обґрунтування та розроблення рецептури та технології заморожених десертів підвищеної біологічної цінності Об’єкт дослідження: технологія сорбету з кріопастою із чорниці/ Предмет дослідження: кріопаста з чорницею, сорбет з кріопастою з чорниці. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій заморожених десертів підвищеної біологічної цінності, які здатні протидіяти вірусним інфекціям, у тому числі COVID-19. У статті розглянуто можливість використання кріопасти з чорниці в технології сорбету з метою отримання замороженого десерту, здатного протидіяти вірусним інфекціям, у тому числі COVID-19, з покращеними органолептичними показниками та харчовою цінністю. Визначено вплив даної сировини на органолептичні показники сорбету. Розроблено технологію сорбету з кріопастою з чорниці, обґрунтована доцільність її використання в харчуванні людей, з метою зміцнення імунітету організму. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Божек Д. І. Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19 Innovative technologies of frozen desserts that can counteract COVID-19 : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. І. Божек ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. | uk_UK |
dc.subject | сорбет | uk_UK |
dc.subject | sorbet | uk_UK |
dc.subject | чорниці | uk_UK |
dc.subject | blueberries | uk_UK |
dc.subject | кріотехнології | uk_UK |
dc.subject | cryotechnology | uk_UK |
dc.subject | рецептура | uk_UK |
dc.subject | recipe | uk_UK |
dc.subject | кристалізація | uk_UK |
dc.subject | crystallization | uk_UK |
dc.subject | COVID-19 | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19 | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of frozen desserts that can counteract COVID-19 | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bozek_181.pdf | основний текст | 480.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.