Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБожек, Дмитро Ігорович-
dc.date.accessioned2024-12-17T09:07:49Z-
dc.date.available2024-12-17T09:07:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2582-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID- 19». Мета кваліфікаційної роботи: теоретичне обґрунтування та розроблення рецептури та технології заморожених десертів підвищеної біологічної цінності Об’єкт дослідження: технологія сорбету з кріопастою із чорниці/ Предмет дослідження: кріопаста з чорницею, сорбет з кріопастою з чорниці. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій заморожених десертів підвищеної біологічної цінності, які здатні протидіяти вірусним інфекціям, у тому числі COVID-19. У статті розглянуто можливість використання кріопасти з чорниці в технології сорбету з метою отримання замороженого десерту, здатного протидіяти вірусним інфекціям, у тому числі COVID-19, з покращеними органолептичними показниками та харчовою цінністю. Визначено вплив даної сировини на органолептичні показники сорбету. Розроблено технологію сорбету з кріопастою з чорниці, обґрунтована доцільність її використання в харчуванні людей, з метою зміцнення імунітету організму.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБожек Д. І. Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19  Innovative technologies of frozen desserts that can counteract COVID-19 : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. І. Божек ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.uk_UK
dc.subjectсорбетuk_UK
dc.subjectsorbetuk_UK
dc.subjectчорниціuk_UK
dc.subjectblueberriesuk_UK
dc.subjectкріотехнологіїuk_UK
dc.subjectcryotechnologyuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectкристалізаціяuk_UK
dc.subjectcrystallizationuk_UK
dc.subjectCOVID-19uk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.titleІнноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of frozen desserts that can counteract COVID-19uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bozek_181.pdfосновний текст480.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.