Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2581
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білоконь, Максим Русланович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T08:50:28Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T08:50:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2581 | - |
dc.description.abstract | При узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій дріжджових булочних виробів з використанням картопляної клітковини. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій хлібобулочних виробів встановлено раціональну кількість картопляної клітковини в рецептурі булочки для бургера, яка становить 5 % від маси пшеничного борошна. Додавання даної кількості картопляної клітковини позитивно впливає на еластичність тіста, консистенцію булочного виробу, колір поверхні. За результатами проведених досліджень розроблено науково-обґрунтовану технологію булочки для бургера з картопляною клітковиною. Відзначено, що використання картопляної клітковини в кількості 2,12 гр., дозволяє збільшити вміст харчових волокон – на 78,98% та калію – на 29,14%, а здатність картопляної клітковини зв’язувати воду та жир, дозволяє дріжджовим булочним виробам тривалий час бути свіжішими, а ніж вироби без клітковини. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Білоконь М. Р. Інноваційні технології дріжджових булочних виробів з картопляною клітковини Innovative technologies of yeast bakery products with potato fiber : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. Р. Білоконь ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с. | uk_UK |
dc.subject | дріжджові булочні вироби | uk_UK |
dc.subject | yeast bakery products | uk_UK |
dc.subject | пшеничне борошно | uk_UK |
dc.subject | wheat flour | uk_UK |
dc.subject | булочка для бургера | uk_UK |
dc.subject | burger bun | uk_UK |
dc.subject | картопляна клітковина | uk_UK |
dc.subject | potato fiber | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології дріжджових булочних виробів з картопляною клітковини | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of yeast bakery products with potato fiber | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bilokon_181.pdf | основний текст | 535.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.