Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілоконь, Максим Русланович-
dc.date.accessioned2024-12-17T08:50:28Z-
dc.date.available2024-12-17T08:50:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2581-
dc.description.abstractПри узагальнені теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво інноваційних технологій дріжджових булочних виробів з використанням картопляної клітковини. На основі розроблених технологій модельних харчових композицій хлібобулочних виробів встановлено раціональну кількість картопляної клітковини в рецептурі булочки для бургера, яка становить 5 % від маси пшеничного борошна. Додавання даної кількості картопляної клітковини позитивно впливає на еластичність тіста, консистенцію булочного виробу, колір поверхні. За результатами проведених досліджень розроблено науково-обґрунтовану технологію булочки для бургера з картопляною клітковиною. Відзначено, що використання картопляної клітковини в кількості 2,12 гр., дозволяє збільшити вміст харчових волокон – на 78,98% та калію – на 29,14%, а здатність картопляної клітковини зв’язувати воду та жир, дозволяє дріжджовим булочним виробам тривалий час бути свіжішими, а ніж вироби без клітковини.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБілоконь М. Р. Інноваційні технології дріжджових булочних виробів з картопляною клітковини  Innovative technologies of yeast bakery products with potato fiber : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. Р. Білоконь ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 50 с.uk_UK
dc.subjectдріжджові булочні виробиuk_UK
dc.subjectyeast bakery productsuk_UK
dc.subjectпшеничне борошноuk_UK
dc.subjectwheat flouruk_UK
dc.subjectбулочка для бургераuk_UK
dc.subjectburger bunuk_UK
dc.subjectкартопляна клітковинаuk_UK
dc.subjectpotato fiberuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології дріжджових булочних виробів з картопляною клітковиниuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of yeast bakery products with potato fiberuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bilokon_181.pdfосновний текст535.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.