Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПятніцька, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2024-12-16T14:34:03Z-
dc.date.available2024-12-16T14:34:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2579-
dc.description.abstractУ статті розглянуто доцільність використання соєвого ізоляту в технології овочевого крем-супу з метою покращення його біологічної та харчової цінності. Дослідним шляхом встановлено, що часткова заміна картоплі в кількості 30% на соєвий ізолят, дозволяє покращити органолептичні показники, харчову цінність за рахунок підвищення вмісту білку, вітамінів групи В та мінеральних речовин. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків овочевого крем-супу та побудовано модель якості. При розробці плану НАССР для виробництва овочевого крем-супу «Картопляний» з соєвим ізолятом виявлено чотири критичні контрольні точки (ККТ). Ці ККТ можуть виникати на таких етапах виробництва: приготування бульйону, приготування соусу «Бешамель», приготування крем-супу «Картопляний» з соєвим ізолятом і реалізація готового супу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПятніцька І. В. Інноваційні технології овочевих страв підвищеної біологічної цінності  Innovative technologies of vegetable dishes of increased biological value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. В. Пятніцька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с.uk_UK
dc.subjectовочеві стравиuk_UK
dc.subjectvegetable dishesuk_UK
dc.subjectкрем-супuk_UK
dc.subjectcream soupuk_UK
dc.subjectсояuk_UK
dc.subjectsoyuk_UK
dc.subjectсоєвий ізолятuk_UK
dc.subjectsoy isolateuk_UK
dc.subjectсобівартістьuk_UK
dc.subjectcostuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології овочевих страв підвищеної біологічної цінностіuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of vegetable dishes of increased biological valueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patnizka_181.pdfосновний текст479.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.