Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2579
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пятніцька, Ірина Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T14:34:03Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T14:34:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2579 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто доцільність використання соєвого ізоляту в технології овочевого крем-супу з метою покращення його біологічної та харчової цінності. Дослідним шляхом встановлено, що часткова заміна картоплі в кількості 30% на соєвий ізолят, дозволяє покращити органолептичні показники, харчову цінність за рахунок підвищення вмісту білку, вітамінів групи В та мінеральних речовин. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків овочевого крем-супу та побудовано модель якості. При розробці плану НАССР для виробництва овочевого крем-супу «Картопляний» з соєвим ізолятом виявлено чотири критичні контрольні точки (ККТ). Ці ККТ можуть виникати на таких етапах виробництва: приготування бульйону, приготування соусу «Бешамель», приготування крем-супу «Картопляний» з соєвим ізолятом і реалізація готового супу. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Пятніцька І. В. Інноваційні технології овочевих страв підвищеної біологічної цінності Innovative technologies of vegetable dishes of increased biological value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. В. Пятніцька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с. | uk_UK |
dc.subject | овочеві страви | uk_UK |
dc.subject | vegetable dishes | uk_UK |
dc.subject | крем-суп | uk_UK |
dc.subject | cream soup | uk_UK |
dc.subject | соя | uk_UK |
dc.subject | soy | uk_UK |
dc.subject | соєвий ізолят | uk_UK |
dc.subject | soy isolate | uk_UK |
dc.subject | собівартість | uk_UK |
dc.subject | cost | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології овочевих страв підвищеної біологічної цінності | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of vegetable dishes of increased biological value | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
patnizka_181.pdf | основний текст | 479.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.