Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2579
Назва: Інноваційні технології овочевих страв підвищеної біологічної цінності
Інші назви: Innovative technologies of vegetable dishes of increased biological value
Автори: Пятніцька, Ірина Василівна
Теми: овочеві страви
vegetable dishes
крем-суп
cream soup
соя
soy
соєвий ізолят
soy isolate
собівартість
cost
НАССР
НАССР
Дата публікації: 2024
Видавництво: Пятніцька І. В. Інноваційні технології овочевих страв підвищеної біологічної цінності  Innovative technologies of vegetable dishes of increased biological value : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / І. В. Пятніцька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто доцільність використання соєвого ізоляту в технології овочевого крем-супу з метою покращення його біологічної та харчової цінності. Дослідним шляхом встановлено, що часткова заміна картоплі в кількості 30% на соєвий ізолят, дозволяє покращити органолептичні показники, харчову цінність за рахунок підвищення вмісту білку, вітамінів групи В та мінеральних речовин. Розраховано комплексний показник якості розроблених зразків овочевого крем-супу та побудовано модель якості. При розробці плану НАССР для виробництва овочевого крем-супу «Картопляний» з соєвим ізолятом виявлено чотири критичні контрольні точки (ККТ). Ці ККТ можуть виникати на таких етапах виробництва: приготування бульйону, приготування соусу «Бешамель», приготування крем-супу «Картопляний» з соєвим ізолятом і реалізація готового супу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2579
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patnizka_181.pdfосновний текст479.09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.