Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрусик, Тарас Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-12-16T14:25:44Z-
dc.date.available2024-12-16T14:25:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі наведено технологію джелато «Вершкове». Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології інуліну та кедрових горіхів з метою покращення харчової цінності і зниження енергетичної цінності джелато. Розроблено технологічну схему виробництва джелато «Вершкове». Проведені розрахунки показали, що часткова заміна цукру на порошок інуліну з цикорію, дозволяє зменшити показники глікемічності джелато «Вершкове» з інуліном та кедровими горіхами на 71,88%, що підтверджує доцільність використання порошку інуліну в виробництві заморожених десертів з метою зниження їх калорійності та використанні в дієтичному харчуванні.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherАндрусик Т. Д. Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення  Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. Д. Андрусик ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.uk_UK
dc.subjectморозивоuk_UK
dc.subjectice creamuk_UK
dc.subjectкріодисперсне подрібненняuk_UK
dc.subjectcryodisperse grindinguk_UK
dc.subjectджелатоuk_UK
dc.subjectgelatouk_UK
dc.subjectкедрові горіхиuk_UK
dc.subjectpine nutsuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleІнноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібненняuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grindinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
andrusik_181.pdfосновний текст586.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.