Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Андрусик, Тарас Дмитрович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-16T14:25:44Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-16T14:25:44Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі наведено технологію джелато «Вершкове». Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології інуліну та кедрових горіхів з метою покращення харчової цінності і зниження енергетичної цінності джелато. Розроблено технологічну схему виробництва джелато «Вершкове». Проведені розрахунки показали, що часткова заміна цукру на порошок інуліну з цикорію, дозволяє зменшити показники глікемічності джелато «Вершкове» з інуліном та кедровими горіхами на 71,88%, що підтверджує доцільність використання порошку інуліну в виробництві заморожених десертів з метою зниження їх калорійності та використанні в дієтичному харчуванні. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Андрусик Т. Д. Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. Д. Андрусик ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. | uk_UK |
| dc.subject | морозиво | uk_UK |
| dc.subject | ice cream | uk_UK |
| dc.subject | кріодисперсне подрібнення | uk_UK |
| dc.subject | cryodisperse grinding | uk_UK |
| dc.subject | джелато | uk_UK |
| dc.subject | gelato | uk_UK |
| dc.subject | кедрові горіхи | uk_UK |
| dc.subject | pine nuts | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | магістр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| andrusik_181.pdf | основний текст | 586.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.