Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578
Назва: Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення
Інші назви: Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding
Автори: Андрусик, Тарас Дмитрович
Теми: морозиво
ice cream
кріодисперсне подрібнення
cryodisperse grinding
джелато
gelato
кедрові горіхи
pine nuts
НАССР
НАССР
Дата публікації: 2024
Видавництво: Андрусик Т. Д. Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення  Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. Д. Андрусик ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі наведено технологію джелато «Вершкове». Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології інуліну та кедрових горіхів з метою покращення харчової цінності і зниження енергетичної цінності джелато. Розроблено технологічну схему виробництва джелато «Вершкове». Проведені розрахунки показали, що часткова заміна цукру на порошок інуліну з цикорію, дозволяє зменшити показники глікемічності джелато «Вершкове» з інуліном та кедровими горіхами на 71,88%, що підтверджує доцільність використання порошку інуліну в виробництві заморожених десертів з метою зниження їх калорійності та використанні в дієтичному харчуванні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
andrusik_181.pdfосновний текст586.02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.