Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578| Назва: | Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення |
| Інші назви: | Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding |
| Автори: | Андрусик, Тарас Дмитрович |
| Теми: | морозиво ice cream кріодисперсне подрібнення cryodisperse grinding джелато gelato кедрові горіхи pine nuts НАССР НАССР |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Андрусик Т. Д. Інноваційні технології морозива, виготовленого способом кріодисперсного подрібнення Innovative technologies of ice cream made by the method of cryodisperse grinding : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. Д. Андрусик ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі наведено технологію джелато «Вершкове». Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології інуліну та кедрових горіхів з метою покращення харчової цінності і зниження енергетичної цінності джелато. Розроблено технологічну схему виробництва джелато «Вершкове». Проведені розрахунки показали, що часткова заміна цукру на порошок інуліну з цикорію, дозволяє зменшити показники глікемічності джелато «Вершкове» з інуліном та кедровими горіхами на 71,88%, що підтверджує доцільність використання порошку інуліну в виробництві заморожених десертів з метою зниження їх калорійності та використанні в дієтичному харчуванні. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2578 |
| Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| andrusik_181.pdf | основний текст | 586.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.