Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дорофтей, Альона Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T14:09:37Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T14:09:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575 | - |
dc.description.abstract | У випускній роботі наводяться дані дослідження щодо удосконалення технології м'ясних січених страв з яловичини, зокрема шніцелю «Гурман» з соєвим борошном. За результатами органолептичної оцінки якості, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, в якому здійснено заміну 25% яловичини на соєве борошно. На основі досліджуваних даних розроблено рецептуру яловичого шніцелю «Гурман» із 25% гідратованого соєвого борошна та підтверджено доцільність використання соєвого борошна, що дозволило значно покращити вітамінний, мінеральний склад, вміст білку та харчових волокон. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості м'ясних січених страв. Враховуючи економічні показники, визначено, що виробництво м’ясних січених виробів з використанням соєвого борошна дозволяє значно підвищити прибутковість виробництва та дає можливість розширити асортимент продукції, яка не буде поступатися натуральним м'ясним виробам за біологічною та харчовою цінністю. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Дорофтей А. М. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном Innovative technologies of minced meat products with soy flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. М. Дорофтей ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с. | uk_UK |
dc.subject | м’ясні січені вироби | uk_UK |
dc.subject | sliced meat products | uk_UK |
dc.subject | соєве борошно | uk_UK |
dc.subject | soy flour | uk_UK |
dc.subject | яловичина | uk_UK |
dc.subject | beef | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.subject | органолептичні показники якості | uk_UK |
dc.subject | organoleptic quality indicators | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of minced meat products with soy flour | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
doroftei_181.pdf | основний текст | 558.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.