Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДорофтей, Альона Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-12-16T14:09:37Z-
dc.date.available2024-12-16T14:09:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575-
dc.description.abstractУ випускній роботі наводяться дані дослідження щодо удосконалення технології м'ясних січених страв з яловичини, зокрема шніцелю «Гурман» з соєвим борошном. За результатами органолептичної оцінки якості, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, в якому здійснено заміну 25% яловичини на соєве борошно. На основі досліджуваних даних розроблено рецептуру яловичого шніцелю «Гурман» із 25% гідратованого соєвого борошна та підтверджено доцільність використання соєвого борошна, що дозволило значно покращити вітамінний, мінеральний склад, вміст білку та харчових волокон. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості м'ясних січених страв. Враховуючи економічні показники, визначено, що виробництво м’ясних січених виробів з використанням соєвого борошна дозволяє значно підвищити прибутковість виробництва та дає можливість розширити асортимент продукції, яка не буде поступатися натуральним м'ясним виробам за біологічною та харчовою цінністю.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДорофтей А. М. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном  Innovative technologies of minced meat products with soy flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. М. Дорофтей ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.uk_UK
dc.subjectм’ясні січені виробиuk_UK
dc.subjectsliced ​​meat productsuk_UK
dc.subjectсоєве борошноuk_UK
dc.subjectsoy flouruk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk_UK
dc.subjectorganoleptic quality indicatorsuk_UK
dc.titleІнноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошномuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of minced meat products with soy flouruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doroftei_181.pdfосновний текст558.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.