Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Назва: | Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном |
Інші назви: | Innovative technologies of minced meat products with soy flour |
Автори: | Дорофтей, Альона Миколаївна |
Теми: | м’ясні січені вироби sliced meat products соєве борошно soy flour яловичина beef біологічна цінність biological value органолептичні показники якості organoleptic quality indicators |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дорофтей А. М. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном Innovative technologies of minced meat products with soy flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. М. Дорофтей ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | У випускній роботі наводяться дані дослідження щодо удосконалення технології м'ясних січених страв з яловичини, зокрема шніцелю «Гурман» з соєвим борошном. За результатами органолептичної оцінки якості, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, в якому здійснено заміну 25% яловичини на соєве борошно. На основі досліджуваних даних розроблено рецептуру яловичого шніцелю «Гурман» із 25% гідратованого соєвого борошна та підтверджено доцільність використання соєвого борошна, що дозволило значно покращити вітамінний, мінеральний склад, вміст білку та харчових волокон. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості м'ясних січених страв. Враховуючи економічні показники, визначено, що виробництво м’ясних січених виробів з використанням соєвого борошна дозволяє значно підвищити прибутковість виробництва та дає можливість розширити асортимент продукції, яка не буде поступатися натуральним м'ясним виробам за біологічною та харчовою цінністю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
doroftei_181.pdf | основний текст | 558.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.