Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Название: Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном
Другие названия: Innovative technologies of minced meat products with soy flour
Авторы: Дорофтей, Альона Миколаївна
Ключевые слова: м’ясні січені вироби
sliced ​​meat products
соєве борошно
soy flour
яловичина
beef
біологічна цінність
biological value
органолептичні показники якості
organoleptic quality indicators
Дата публикации: 2024
Издатель: Дорофтей А. М. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном  Innovative technologies of minced meat products with soy flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. М. Дорофтей ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.
Аннотация: У випускній роботі наводяться дані дослідження щодо удосконалення технології м'ясних січених страв з яловичини, зокрема шніцелю «Гурман» з соєвим борошном. За результатами органолептичної оцінки якості, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, в якому здійснено заміну 25% яловичини на соєве борошно. На основі досліджуваних даних розроблено рецептуру яловичого шніцелю «Гурман» із 25% гідратованого соєвого борошна та підтверджено доцільність використання соєвого борошна, що дозволило значно покращити вітамінний, мінеральний склад, вміст білку та харчових волокон. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості м'ясних січених страв. Враховуючи економічні показники, визначено, що виробництво м’ясних січених виробів з використанням соєвого борошна дозволяє значно підвищити прибутковість виробництва та дає можливість розширити асортимент продукції, яка не буде поступатися натуральним м'ясним виробам за біологічною та харчовою цінністю.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
doroftei_181.pdfосновний текст558.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.