Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Title: Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном
Other Titles: Innovative technologies of minced meat products with soy flour
Authors: Дорофтей, Альона Миколаївна
Keywords: м’ясні січені вироби
sliced ​​meat products
соєве борошно
soy flour
яловичина
beef
біологічна цінність
biological value
органолептичні показники якості
organoleptic quality indicators
Issue Date: 2024
Publisher: Дорофтей А. М. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном  Innovative technologies of minced meat products with soy flour : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / А. М. Дорофтей ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.
Abstract: У випускній роботі наводяться дані дослідження щодо удосконалення технології м'ясних січених страв з яловичини, зокрема шніцелю «Гурман» з соєвим борошном. За результатами органолептичної оцінки якості, визначено, що найкращі показники отримав дослід №2, в якому здійснено заміну 25% яловичини на соєве борошно. На основі досліджуваних даних розроблено рецептуру яловичого шніцелю «Гурман» із 25% гідратованого соєвого борошна та підтверджено доцільність використання соєвого борошна, що дозволило значно покращити вітамінний, мінеральний склад, вміст білку та харчових волокон. Розраховано комплексний показник якості та побудовано моделі якості м'ясних січених страв. Враховуючи економічні показники, визначено, що виробництво м’ясних січених виробів з використанням соєвого борошна дозволяє значно підвищити прибутковість виробництва та дає можливість розширити асортимент продукції, яка не буде поступатися натуральним м'ясним виробам за біологічною та харчовою цінністю.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2575
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doroftei_181.pdfосновний текст558.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.