Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАлексічук, Олександр Андрійович-
dc.date.accessioned2024-12-16T14:09:33Z-
dc.date.available2024-12-16T14:09:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2574-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі теоретично обггрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб виробництва борошняного кулінарного виробу – пельмені «Креветочні» до складу яких входить порошок креветочний. Досліджено хімічний склад порошку креветок, встановлено раціональну кількість порошку креветок, розроблено технологічну схему. На основі порівняльної характеристики контрольного та дослідного зразків борошняних кулінарних виробів, зроблено висновок, що використання порошку креветок в кількості 11,5 грамів, дозволяє значно покращити їх харчову цінність, за рахунок збільшення вмісту: білка – на 44,12%, фосфору – в 4,69 разів, заліза – в 5,28 разів, вітамінів групи В, С, РР, ЕЕ. Оновлена рецептура борошняного кулінарного виробу з порошком креветок, дозволяє значно розширити асортимент борошняних кулінарних виробів з покращеними біологічними та харчовими властивостями, що дозволяє його використовувати в харчуванні лікувально-оздоровчого характеру.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherАлексічук О. А. Новітні технології борошняних кулінарних виробів із використанням порошку з гідробіонтів  The latest technologies of flour culinary products using powder from hydrobionts : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Алексічук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с.uk_UK
dc.subjectборошняні кулінарні виробиuk_UK
dc.subjectflour culinary productsuk_UK
dc.subjectпельменіuk_UK
dc.subjectdumplingsuk_UK
dc.subjectпорошок креветокuk_UK
dc.subjectshrimp powderuk_UK
dc.subjectгідробіонтиuk_UK
dc.subjecthydrobiontsuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleНовітні технології борошняних кулінарних виробів із використанням порошку з гідробіонтівuk_UK
dc.title.alternativeThe latest technologies of flour culinary products using powder from hydrobiontsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aleksinchuk_181.pdfосновний текст701.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.