Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2574
Назва: Новітні технології борошняних кулінарних виробів із використанням порошку з гідробіонтів
Інші назви: The latest technologies of flour culinary products using powder from hydrobionts
Автори: Алексічук, Олександр Андрійович
Теми: борошняні кулінарні вироби
flour culinary products
пельмені
dumplings
порошок креветок
shrimp powder
гідробіонти
hydrobionts
НАССР
НАССР
Дата публікації: 2024
Видавництво: Алексічук О. А. Новітні технології борошняних кулінарних виробів із використанням порошку з гідробіонтів  The latest technologies of flour culinary products using powder from hydrobionts : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Алексічук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі теоретично обггрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб виробництва борошняного кулінарного виробу – пельмені «Креветочні» до складу яких входить порошок креветочний. Досліджено хімічний склад порошку креветок, встановлено раціональну кількість порошку креветок, розроблено технологічну схему. На основі порівняльної характеристики контрольного та дослідного зразків борошняних кулінарних виробів, зроблено висновок, що використання порошку креветок в кількості 11,5 грамів, дозволяє значно покращити їх харчову цінність, за рахунок збільшення вмісту: білка – на 44,12%, фосфору – в 4,69 разів, заліза – в 5,28 разів, вітамінів групи В, С, РР, ЕЕ. Оновлена рецептура борошняного кулінарного виробу з порошком креветок, дозволяє значно розширити асортимент борошняних кулінарних виробів з покращеними біологічними та харчовими властивостями, що дозволяє його використовувати в харчуванні лікувально-оздоровчого характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2574
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aleksinchuk_181.pdfосновний текст701.28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.