Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2574
Название: Новітні технології борошняних кулінарних виробів із використанням порошку з гідробіонтів
Другие названия: The latest technologies of flour culinary products using powder from hydrobionts
Авторы: Алексічук, Олександр Андрійович
Ключевые слова: борошняні кулінарні вироби
flour culinary products
пельмені
dumplings
порошок креветок
shrimp powder
гідробіонти
hydrobionts
НАССР
НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Алексічук О. А. Новітні технології борошняних кулінарних виробів із використанням порошку з гідробіонтів  The latest technologies of flour culinary products using powder from hydrobionts : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / О. А. Алексічук ; наук. кер. І. П. Данилюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі теоретично обггрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб виробництва борошняного кулінарного виробу – пельмені «Креветочні» до складу яких входить порошок креветочний. Досліджено хімічний склад порошку креветок, встановлено раціональну кількість порошку креветок, розроблено технологічну схему. На основі порівняльної характеристики контрольного та дослідного зразків борошняних кулінарних виробів, зроблено висновок, що використання порошку креветок в кількості 11,5 грамів, дозволяє значно покращити їх харчову цінність, за рахунок збільшення вмісту: білка – на 44,12%, фосфору – в 4,69 разів, заліза – в 5,28 разів, вітамінів групи В, С, РР, ЕЕ. Оновлена рецептура борошняного кулінарного виробу з порошком креветок, дозволяє значно розширити асортимент борошняних кулінарних виробів з покращеними біологічними та харчовими властивостями, що дозволяє його використовувати в харчуванні лікувально-оздоровчого характеру.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2574
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aleksinchuk_181.pdfосновний текст701.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.