Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Катеринчук, Мар`яна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T13:34:03Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T13:34:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення». Мета кваліфікаційної роботи: розроблення технології заварних тістечок оздоровчого призначення із мусом. Об’єкт дослідження: технологія заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази. Предмет дослідження: рисове борошно, пшеничне борошно, заварні тістові напівфабрикати з борошном пшеничним, заварні тістові напівфабрикати з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, заварні випечені напівфабрикати, яблучний мус з псиліумом. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій заварних тістечок спеціального призначення. У статті розглянуто можливість використання рисового борошна та ферменту трансглютамінази в технології заварного тіста з метою отримання заварних тістечок оздоровчого призначення з яблучним мусом. Визначено вплив рисового борошна та ферменту трансглютамінази на органолептичні показники тістового заварного напівфабрикату. Розроблено технологію заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, проведений аналіз хімічного складу заварних тістечок оздоровчого призначення. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Катеринчук М. А. Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення Innovative technologies of custard cakes for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. А. Катеринчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с. | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | transglutaminase | uk_UK |
dc.subject | рисове борошно | uk_UK |
dc.subject | rice flour | uk_UK |
dc.subject | псиліум | uk_UK |
dc.subject | psyllium | uk_UK |
dc.subject | водопоглинальна здатність | uk_UK |
dc.subject | water absorption capacity | uk_UK |
dc.subject | мус | uk_UK |
dc.subject | mousse | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of custard cakes for health purposes | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
katerinchuk_181.pdf | основний текст | 564.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.