Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКатеринчук, Мар`яна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-12-16T13:34:03Z-
dc.date.available2024-12-16T13:34:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення». Мета кваліфікаційної роботи: розроблення технології заварних тістечок оздоровчого призначення із мусом. Об’єкт дослідження: технологія заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази. Предмет дослідження: рисове борошно, пшеничне борошно, заварні тістові напівфабрикати з борошном пшеничним, заварні тістові напівфабрикати з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, заварні випечені напівфабрикати, яблучний мус з псиліумом. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій заварних тістечок спеціального призначення. У статті розглянуто можливість використання рисового борошна та ферменту трансглютамінази в технології заварного тіста з метою отримання заварних тістечок оздоровчого призначення з яблучним мусом. Визначено вплив рисового борошна та ферменту трансглютамінази на органолептичні показники тістового заварного напівфабрикату. Розроблено технологію заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, проведений аналіз хімічного складу заварних тістечок оздоровчого призначення.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКатеринчук М. А. Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення  Innovative technologies of custard cakes for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. А. Катеринчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.uk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjecttransglutaminaseuk_UK
dc.subjectрисове борошноuk_UK
dc.subjectrice flouruk_UK
dc.subjectпсиліумuk_UK
dc.subjectpsylliumuk_UK
dc.subjectводопоглинальна здатністьuk_UK
dc.subjectwater absorption capacityuk_UK
dc.subjectмусuk_UK
dc.subjectmousseuk_UK
dc.titleІнноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначенняuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of custard cakes for health purposesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
katerinchuk_181.pdfосновний текст564.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.