Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573
Назва: Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення
Інші назви: Innovative technologies of custard cakes for health purposes
Автори: Катеринчук, Мар`яна Анатоліївна
Теми: трансглютаміназа
transglutaminase
рисове борошно
rice flour
псиліум
psyllium
водопоглинальна здатність
water absorption capacity
мус
mousse
Дата публікації: 2024
Видавництво: Катеринчук М. А. Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення  Innovative technologies of custard cakes for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. А. Катеринчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення». Мета кваліфікаційної роботи: розроблення технології заварних тістечок оздоровчого призначення із мусом. Об’єкт дослідження: технологія заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази. Предмет дослідження: рисове борошно, пшеничне борошно, заварні тістові напівфабрикати з борошном пшеничним, заварні тістові напівфабрикати з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, заварні випечені напівфабрикати, яблучний мус з псиліумом. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій заварних тістечок спеціального призначення. У статті розглянуто можливість використання рисового борошна та ферменту трансглютамінази в технології заварного тіста з метою отримання заварних тістечок оздоровчого призначення з яблучним мусом. Визначено вплив рисового борошна та ферменту трансглютамінази на органолептичні показники тістового заварного напівфабрикату. Розроблено технологію заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, проведений аналіз хімічного складу заварних тістечок оздоровчого призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
katerinchuk_181.pdfосновний текст564.91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.