Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573
Название: | Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення |
Другие названия: | Innovative technologies of custard cakes for health purposes |
Авторы: | Катеринчук, Мар`яна Анатоліївна |
Ключевые слова: | трансглютаміназа transglutaminase рисове борошно rice flour псиліум psyllium водопоглинальна здатність water absorption capacity мус mousse |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Катеринчук М. А. Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення Innovative technologies of custard cakes for health purposes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / М. А. Катеринчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Інноваційні технології заварних тістечок оздоровчого призначення». Мета кваліфікаційної роботи: розроблення технології заварних тістечок оздоровчого призначення із мусом. Об’єкт дослідження: технологія заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази. Предмет дослідження: рисове борошно, пшеничне борошно, заварні тістові напівфабрикати з борошном пшеничним, заварні тістові напівфабрикати з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, заварні випечені напівфабрикати, яблучний мус з псиліумом. У кваліфікаційній роботі проведено аналітичний огляд літератури щодо новітніх технологій заварних тістечок спеціального призначення. У статті розглянуто можливість використання рисового борошна та ферменту трансглютамінази в технології заварного тіста з метою отримання заварних тістечок оздоровчого призначення з яблучним мусом. Визначено вплив рисового борошна та ферменту трансглютамінази на органолептичні показники тістового заварного напівфабрикату. Розроблено технологію заварних тістечок з додаванням рисового борошна та ферменту трансглютамілази, проведений аналіз хімічного складу заварних тістечок оздоровчого призначення. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2573 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
katerinchuk_181.pdf | основний текст | 564.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.