Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГур’янова, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-12-16T13:14:02Z-
dc.date.available2024-12-16T13:14:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа». Мета кваліфікаційної роботи: розробка солодких страв з використанням крупи кіноа Об’єкт дослідження: технологія солодких страв з крупою кіноа Предмет дослідження: крупа манна, крупа кіноа, водний розчин з манкою, водний розчин з крупою кіноа, тістовий напівфабрикат з крупою кіноа, пудинг з крупою кіноа. У кваліфікаційній роботі аналітично досліджено сучасний стан та перспективи розвитку солодких страв з добавками, хімічний склад крупи манної та кіноа, визначено водопоглинальну здатність крупи манної та крупи кіноа за різних температур, вплив водопоглинальної здатності на реологічні характеристики дисперсних систем на основі манної крупи та крупи кіноа, обґрунтовано кількісне співвідношення заміни манної крупи на крупу кіноа, досліджено здатність водних суспензій на основі манної крупи та крупи кіноа до відновлення структури після їх руйнації внаслідок механічної обробки, розроблено технологію пудингу з повною заміною крупи манної на крупу кіноаuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГур’янова Т. О. Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа  Improvement of pudding technology using quinoa flours : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. О. Гур’янова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.uk_UK
dc.subjectманкаuk_UK
dc.subjectsemolinauk_UK
dc.subjectпудингuk_UK
dc.subjectpuddinguk_UK
dc.subjectкрупа кіноаuk_UK
dc.subjectquinoauk_UK
dc.subjectв’язкістьuk_UK
dc.subjectviscosityuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectнабряканняuk_UK
dc.subjectswellinguk_UK
dc.titleУдосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of pudding technology using quinoa flouruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
guranova_181.pdfосновний текст558.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.