Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гур’янова, Тетяна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T13:14:02Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T13:14:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа». Мета кваліфікаційної роботи: розробка солодких страв з використанням крупи кіноа Об’єкт дослідження: технологія солодких страв з крупою кіноа Предмет дослідження: крупа манна, крупа кіноа, водний розчин з манкою, водний розчин з крупою кіноа, тістовий напівфабрикат з крупою кіноа, пудинг з крупою кіноа. У кваліфікаційній роботі аналітично досліджено сучасний стан та перспективи розвитку солодких страв з добавками, хімічний склад крупи манної та кіноа, визначено водопоглинальну здатність крупи манної та крупи кіноа за різних температур, вплив водопоглинальної здатності на реологічні характеристики дисперсних систем на основі манної крупи та крупи кіноа, обґрунтовано кількісне співвідношення заміни манної крупи на крупу кіноа, досліджено здатність водних суспензій на основі манної крупи та крупи кіноа до відновлення структури після їх руйнації внаслідок механічної обробки, розроблено технологію пудингу з повною заміною крупи манної на крупу кіноа | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Гур’янова Т. О. Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа Improvement of pudding technology using quinoa flours : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. О. Гур’янова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. | uk_UK |
dc.subject | манка | uk_UK |
dc.subject | semolina | uk_UK |
dc.subject | пудинг | uk_UK |
dc.subject | pudding | uk_UK |
dc.subject | крупа кіноа | uk_UK |
dc.subject | quinoa | uk_UK |
dc.subject | в’язкість | uk_UK |
dc.subject | viscosity | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | nutritional value | uk_UK |
dc.subject | набрякання | uk_UK |
dc.subject | swelling | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of pudding technology using quinoa flour | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
guranova_181.pdf | основний текст | 558.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.