Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572
Назва: Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа
Інші назви: Improvement of pudding technology using quinoa flour
Автори: Гур’янова, Тетяна Олександрівна
Теми: манка
semolina
пудинг
pudding
крупа кіноа
quinoa
в’язкість
viscosity
якість
quality
харчова цінність
nutritional value
набрякання
swelling
Дата публікації: 2024
Видавництво: Гур’янова Т. О. Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа  Improvement of pudding technology using quinoa flours : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. О. Гур’янова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа». Мета кваліфікаційної роботи: розробка солодких страв з використанням крупи кіноа Об’єкт дослідження: технологія солодких страв з крупою кіноа Предмет дослідження: крупа манна, крупа кіноа, водний розчин з манкою, водний розчин з крупою кіноа, тістовий напівфабрикат з крупою кіноа, пудинг з крупою кіноа. У кваліфікаційній роботі аналітично досліджено сучасний стан та перспективи розвитку солодких страв з добавками, хімічний склад крупи манної та кіноа, визначено водопоглинальну здатність крупи манної та крупи кіноа за різних температур, вплив водопоглинальної здатності на реологічні характеристики дисперсних систем на основі манної крупи та крупи кіноа, обґрунтовано кількісне співвідношення заміни манної крупи на крупу кіноа, досліджено здатність водних суспензій на основі манної крупи та крупи кіноа до відновлення структури після їх руйнації внаслідок механічної обробки, розроблено технологію пудингу з повною заміною крупи манної на крупу кіноа
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
guranova_181.pdfосновний текст558.67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.