Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572
Title: Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа
Other Titles: Improvement of pudding technology using quinoa flour
Authors: Гур’янова, Тетяна Олександрівна
Keywords: манка
semolina
пудинг
pudding
крупа кіноа
quinoa
в’язкість
viscosity
якість
quality
харчова цінність
nutritional value
набрякання
swelling
Issue Date: 2024
Publisher: Гур’янова Т. О. Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа  Improvement of pudding technology using quinoa flours : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Т. О. Гур’янова ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа». Мета кваліфікаційної роботи: розробка солодких страв з використанням крупи кіноа Об’єкт дослідження: технологія солодких страв з крупою кіноа Предмет дослідження: крупа манна, крупа кіноа, водний розчин з манкою, водний розчин з крупою кіноа, тістовий напівфабрикат з крупою кіноа, пудинг з крупою кіноа. У кваліфікаційній роботі аналітично досліджено сучасний стан та перспективи розвитку солодких страв з добавками, хімічний склад крупи манної та кіноа, визначено водопоглинальну здатність крупи манної та крупи кіноа за різних температур, вплив водопоглинальної здатності на реологічні характеристики дисперсних систем на основі манної крупи та крупи кіноа, обґрунтовано кількісне співвідношення заміни манної крупи на крупу кіноа, досліджено здатність водних суспензій на основі манної крупи та крупи кіноа до відновлення структури після їх руйнації внаслідок механічної обробки, розроблено технологію пудингу з повною заміною крупи манної на крупу кіноа
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2572
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
guranova_181.pdfосновний текст558.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.