Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Абрамяк, Надія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-16T12:53:49Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-16T12:53:49Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570 | - |
| dc.description.abstract | Робота присвячена удосконаленню технології страв вегацентричного спрямування за рахунок використання рослинної сировини. Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення десертної продукції вегецентричного призначення. У кваліфікаційній роботі наведено типи вегетаріанців та особливості їх харчування, а також статистичні дані щодо кількості прихильників вегетаріанства в Україні та світі. Обґрунтовано перспективність розроблення нових технологій десертних страв вегацентричного спрямування на основі комплексного використання рослинної сировини. На основі технологічних проробок та органолептичної оцінки вегацентричного спрямування визначено оптимальний рецептурний склад десерту. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Абрамяк Н. В. Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування Expansion of the range of vega-centric dishes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Абрамяк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. | uk_UK |
| dc.subject | вегацентричне спрямування | uk_UK |
| dc.subject | vegacentric orientation | uk_UK |
| dc.subject | десерти | uk_UK |
| dc.subject | desserts | uk_UK |
| dc.subject | модельні композиції | uk_UK |
| dc.subject | model compositions | uk_UK |
| dc.subject | рослинна сировина | uk_UK |
| dc.subject | vegetable raw materials | uk_UK |
| dc.title | Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування | uk_UK |
| dc.title.alternative | Expansion of the range of vega-centric dishes | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | магістр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| adramiak_181.pdf | основний текст | 1.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.