Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570
Назва: | Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування |
Інші назви: | Expansion of the range of vega-centric dishes |
Автори: | Абрамяк, Надія Василівна |
Теми: | вегацентричне спрямування vegacentric orientation десерти desserts модельні композиції model compositions рослинна сировина vegetable raw materials |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Абрамяк Н. В. Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування Expansion of the range of vega-centric dishes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Абрамяк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена удосконаленню технології страв вегацентричного спрямування за рахунок використання рослинної сировини. Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення десертної продукції вегецентричного призначення. У кваліфікаційній роботі наведено типи вегетаріанців та особливості їх харчування, а також статистичні дані щодо кількості прихильників вегетаріанства в Україні та світі. Обґрунтовано перспективність розроблення нових технологій десертних страв вегацентричного спрямування на основі комплексного використання рослинної сировини. На основі технологічних проробок та органолептичної оцінки вегацентричного спрямування визначено оптимальний рецептурний склад десерту. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
adramiak_181.pdf | основний текст | 1.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.