Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570
Название: Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування
Другие названия: Expansion of the range of vega-centric dishes
Авторы: Абрамяк, Надія Василівна
Ключевые слова: вегацентричне спрямування
vegacentric orientation
десерти
desserts
модельні композиції
model compositions
рослинна сировина
vegetable raw materials
Дата публикации: 2024
Издатель: Абрамяк Н. В. Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування  Expansion of the range of vega-centric dishes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Абрамяк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.
Аннотация: Робота присвячена удосконаленню технології страв вегацентричного спрямування за рахунок використання рослинної сировини. Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення десертної продукції вегецентричного призначення. У кваліфікаційній роботі наведено типи вегетаріанців та особливості їх харчування, а також статистичні дані щодо кількості прихильників вегетаріанства в Україні та світі. Обґрунтовано перспективність розроблення нових технологій десертних страв вегацентричного спрямування на основі комплексного використання рослинної сировини. На основі технологічних проробок та органолептичної оцінки вегацентричного спрямування визначено оптимальний рецептурний склад десерту. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
adramiak_181.pdfосновний текст1.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.