Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570
Title: | Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування |
Other Titles: | Expansion of the range of vega-centric dishes |
Authors: | Абрамяк, Надія Василівна |
Keywords: | вегацентричне спрямування vegacentric orientation десерти desserts модельні композиції model compositions рослинна сировина vegetable raw materials |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Абрамяк Н. В. Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування Expansion of the range of vega-centric dishes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Абрамяк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с. |
Abstract: | Робота присвячена удосконаленню технології страв вегацентричного спрямування за рахунок використання рослинної сировини. Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення десертної продукції вегецентричного призначення. У кваліфікаційній роботі наведено типи вегетаріанців та особливості їх харчування, а також статистичні дані щодо кількості прихильників вегетаріанства в Україні та світі. Обґрунтовано перспективність розроблення нових технологій десертних страв вегацентричного спрямування на основі комплексного використання рослинної сировини. На основі технологічних проробок та органолептичної оцінки вегацентричного спрямування визначено оптимальний рецептурний склад десерту. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570 |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
adramiak_181.pdf | основний текст | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.