Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570
Title: Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування
Other Titles: Expansion of the range of vega-centric dishes
Authors: Абрамяк, Надія Василівна
Keywords: вегацентричне спрямування
vegacentric orientation
десерти
desserts
модельні композиції
model compositions
рослинна сировина
vegetable raw materials
Issue Date: 2024
Publisher: Абрамяк Н. В. Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування  Expansion of the range of vega-centric dishes : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Н. В. Абрамяк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 55 с.
Abstract: Робота присвячена удосконаленню технології страв вегацентричного спрямування за рахунок використання рослинної сировини. Теоретично та експериментально обґрунтовано доцільність удосконалення десертної продукції вегецентричного призначення. У кваліфікаційній роботі наведено типи вегетаріанців та особливості їх харчування, а також статистичні дані щодо кількості прихильників вегетаріанства в Україні та світі. Обґрунтовано перспективність розроблення нових технологій десертних страв вегацентричного спрямування на основі комплексного використання рослинної сировини. На основі технологічних проробок та органолептичної оцінки вегацентричного спрямування визначено оптимальний рецептурний склад десерту. Для забезпечення якості розроблено для інноваційного продукту систему НАССР, розраховано собівартість розробленої продукції
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2570
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
adramiak_181.pdfосновний текст1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.