Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:36:24Z | - |
dc.date.available | 2024-09-30T13:36:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кравченко М. Ф. КОМПОЗИЦІЙНІ СУМІШІ З БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» І КЕРОБУ ДЛЯ НОВИХ ВИДІВ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25.10.2023 р., м. Київ / НУХТ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156–158. | uk_UK |
dc.subject | екоолії | uk_UK |
dc.subject | кодекс Аліментаріус | uk_UK |
dc.subject | концепцїія здоров’я | uk_UK |
dc.subject | KTIOL-BF | uk_UK |
dc.title | Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_tez5.pdf | основний текст | 562.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.