Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:36:24Z-
dc.date.available2024-09-30T13:36:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. КОМПОЗИЦІЙНІ СУМІШІ З БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» І КЕРОБУ ДЛЯ НОВИХ ВИДІВ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25.10.2023 р., м. Київ / НУХТ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156–158.uk_UK
dc.subjectекооліїuk_UK
dc.subjectкодекс Аліментаріусuk_UK
dc.subjectконцепцїія здоров’яuk_UK
dc.subjectKTIOL-BFuk_UK
dc.titleКомпозиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробівuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko_tez5.pdfосновний текст562.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.