Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Назва: Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів
Автори: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Теми: екоолії
кодекс Аліментаріус
концепцїія здоров’я
KTIOL-BF
Дата публікації: 2023
Видавництво: Кравченко М. Ф. КОМПОЗИЦІЙНІ СУМІШІ З БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» І КЕРОБУ ДЛЯ НОВИХ ВИДІВ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25.10.2023 р., м. Київ / НУХТ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156–158.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Розташовується у зібраннях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko_tez5.pdfосновний текст562.04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.