Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Назва: | Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Кравченко, Михайло Федорович Романовська, Ольга Леонідівна |
Теми: | екоолії кодекс Аліментаріус концепцїія здоров’я KTIOL-BF |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Кравченко М. Ф. КОМПОЗИЦІЙНІ СУМІШІ З БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» І КЕРОБУ ДЛЯ НОВИХ ВИДІВ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25.10.2023 р., м. Київ / НУХТ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156–158. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432 |
Розташовується у зібраннях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_tez5.pdf | основний текст | 562.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.