Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Название: Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Ключевые слова: екоолії
кодекс Аліментаріус
концепцїія здоров’я
KTIOL-BF
Дата публикации: 2023
Издатель: Кравченко М. Ф. КОМПОЗИЦІЙНІ СУМІШІ З БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» І КЕРОБУ ДЛЯ НОВИХ ВИДІВ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 25.10.2023 р., м. Київ / НУХТ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156–158.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2432
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko_tez5.pdfосновний текст562.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.