Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431| Название: | Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу |
| Авторы: | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| Ключевые слова: | бісквіт борошно «Здоров’я» бісквітні напівфабрикати порошок керобу |
| Дата публикации: | 2020 |
| Издатель: | Кравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431 |
| Располагается в коллекциях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko_tez2.pdf | основний текст | 331.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.