Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:27:50Z | - |
dc.date.available | 2024-09-30T13:27:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.681.2 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198. | uk_UK |
dc.subject | бісквіт | uk_UK |
dc.subject | борошно «Здоров’я» | uk_UK |
dc.subject | бісквітні напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | порошок керобу | uk_UK |
dc.title | Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_tez2.pdf | основний текст | 331.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.