Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:27:50Z-
dc.date.available2024-09-30T13:27:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 664.681.2-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198.uk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectборошно «Здоров’я»uk_UK
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectпорошок керобуuk_UK
dc.titleЯкість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko_tez2.pdfосновний текст331.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.