Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:27:50Z-
dc.date.available2024-09-30T13:27:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 664.681.2-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198.uk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectборошно «Здоров’я»uk_UK
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectпорошок керобуuk_UK
dc.titleЯкість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravchenko_tez2.pdfосновний текст331.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.