Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Назва: Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
Автори: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Теми: бісквіт
борошно «Здоров’я»
бісквітні напівфабрикати
порошок керобу
Дата публікації: 2020
Видавництво: Кравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Розташовується у зібраннях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko_tez2.pdfосновний текст331.86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.