Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Назва: | Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу |
Автори: | Кравченко, Михайло Федорович Романовська, Ольга Леонідівна |
Теми: | бісквіт борошно «Здоров’я» бісквітні напівфабрикати порошок керобу |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Кравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431 |
Розташовується у зібраннях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_tez2.pdf | основний текст | 331.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.