Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Название: Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Ключевые слова: бісквіт
борошно «Здоров’я»
бісквітні напівфабрикати
порошок керобу
Дата публикации: 2020
Издатель: Кравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko_tez2.pdfосновний текст331.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.