Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431
Title: | Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу |
Authors: | Кравченко, Михайло Федорович Романовська, Ольга Леонідівна |
Keywords: | бісквіт борошно «Здоров’я» бісквітні напівфабрикати порошок керобу |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Кравченко М. Ф. ЯКІСТЬ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКОМ КЕРОБУ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 24 листоп. 2020 р., м. Мелітополь / ТДАТУ. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 197–198. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2431 |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_tez2.pdf | основний текст | 331.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.