Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:21:44Z-
dc.date.available2024-09-30T13:21:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.otherУДК 640.43.001.76-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46.uk_UK
dc.subjectмедово-житня закваскаuk_UK
dc.subjectрецептура хлібаuk_UK
dc.subjectжитнє борошноuk_UK
dc.titleТехнологія медово-житньої закваскиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kravchenko_tezi3.pdfосновний текст150.65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.