Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail | - |
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:21:44Z | - |
| dc.date.available | 2024-09-30T13:21:44Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.other | УДК 640.43.001.76 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Кравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46. | uk_UK |
| dc.subject | медово-житня закваска | uk_UK |
| dc.subject | рецептура хліба | uk_UK |
| dc.subject | житнє борошно | uk_UK |
| dc.title | Технологія медово-житньої закваски | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kravchenko_tezi3.pdf | основний текст | 150.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.