Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:21:44Z | - |
dc.date.available | 2024-09-30T13:21:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.other | УДК 640.43.001.76 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46. | uk_UK |
dc.subject | медово-житня закваска | uk_UK |
dc.subject | рецептура хліба | uk_UK |
dc.subject | житнє борошно | uk_UK |
dc.title | Технологія медово-житньої закваски | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kravchenko_tezi3.pdf | основний текст | 150.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.