Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Название: | Технологія медово-житньої закваски |
Авторы: | Кравченко, Михайло Федорович Романовська, Ольга Леонідівна |
Ключевые слова: | медово-житня закваска рецептура хліба житнє борошно |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Кравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430 |
Располагается в коллекциях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
kravchenko_tezi3.pdf | основний текст | 150.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.