Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Название: Технологія медово-житньої закваски
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Ключевые слова: медово-житня закваска
рецептура хліба
житнє борошно
Дата публикации: 2022
Издатель: Кравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kravchenko_tezi3.pdfосновний текст150.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.